Гугъл говори вашия език / Google speaks your language

bgarzh-CNzh-TWcsdanlenfifrdeeliwhuidgaitjanofaplptrorusressvtr

ТЪРСЕТЕ ХОТЕЛИ В ХОТЕЛБЕДС

Екипът

Нашият екип

От години се занимаваме с подобряване на приходите на хотелите в България от директни продажби.

В резултат на нашите усилия се появи идеята за хотелския Микро-сайт. Кликнете върху връзката, за да научите повече. Ще се радваме да работим заедно!

Васил Антонов

CEO
Здравейте, аз съм Васил. Можете да ми пишете на info@hotelbeds.bg, да позвъните на +359888333044 или да се свържете с мен чрез Messenger - използвайте бутона в долната част на екрана.

Юлия Янева

ПР Мениджър
Здравейте, аз съм Юлия. Можете да ми пишете на selectahotel@gmail.com, да позвъните на +359887718871 или да се свържете с мен чрез Messenger - използвайте бутона в долната част на екрана.

Иво Антонов

Юридически услуги, недвижими имоти, административно и гражданско право

Здравейте, аз съм Иво. Можете да ми пишете на antonov@antonov.bg, да позвъните на +359887350450 или да се свържете с мен чрез Messenger - използвайте бутона в долната част на екрана.

Изумителни екскурзии

Сравнете цени

Вести

Хотелски микро-сайт
Blog

Хотелски микро-сайт

Днес е трудно да се каже колко хотела имат свой собствен сайт.…

Хотелбедс - избрани хотели в България

Хотелбедс представлява платформа за повишаване на приходите от директни продажби на хотелите в България посредством система от хотелски микро-сайтове. Микро-сайтовете са нов и изключително икономичен инструмент за повишаване на директните продажби. Той е подходящ както за хотели със собствени сайтове, така и за, особено още повече, за хотели с неработещи сайтове.

Платформата е най-удачна за хотели и други обекти за настаняване, които все още нямат собствени сайтове. Четете още за микросайтовете тук.

Видео от красива България

България
Синеморец
София
България

Search